BAKGRUND
Det är envisheten som gjorde att han valde kocklinjen då alla kompisar valde andra linjer på gymnasiet. Det är fokus som gör att han jobbat gratis på Noma i Köpenhamn och det är de höga kraven på sig själv som gjort honom till chef för en av Sveriges stjärnkrogar i Göteborg och ledare för kocklandslaget. Nu tävlar han i Kockarnas Kamp och har precis öppnat dörrarna till Brasserie by Edz i Kosta. I boken får du följa Edin på både tävling och i vardagen, oavsett vart är det alltid samma fokus. Att alltid göra sitt bästa!
GENOMFÖRANDE
Ett för oss lite annorlunda uppdrag men ack så kul. Att få frossa i fantastiskt fina matbilder av duktiga Edin Dzemat, samt svensk natur och bosnisk tradition.
Goodrace står för projektledning, layout, typografering, flöde och struktur. Val av kapitälband, försättsblad, folieprägling och ryggmaterial.
ISBN: 978-91980301-3-6
Format: 190 x 225
168 sidor
För- och eftersättsblad Geltex
Papp 2,4 mm
Trådbundet hårdband med kapitälband
© Kosta Förlag och Edin Dzemat